Lunch van de meiden

Ook voor de lunch schuif je gezellig aan bij de meiden! We werken zonder vaste kaart, maar op ons krijtbord vind je dagelijks wisselende lunchgerechtjes, waarmee je zelf een proeverijtje samenstelt! Denk aan o.a. homemade soepen, verse salades, hartige taartjes en mini desembroodjes. Of labneh, een zalige Midden-Oosterse hartige hangop met diverse toppings, zoals geroosterde groenten, gepofte tomaatjes of een spiegeleitje, geserveerd met desembrood. Ook lekker als ontbijt! Net als onze homemade ‘nutty’ meiden granola met boerenyoghurt.

Prijs

Een ‘lunch van de meiden’ bestaat standaard uit 3 gerechtjes en kost €16,-. Losse gerechtjes zijn verkrijgbaar vanaf €5,50.

Beschikbaarheid

Aanschuiven voor de lunch kan tussen 12:00 en 14:30 of vraag naar de beschikbaarheid. Ook zijn een aantal gerechtjes ‘all day’ verkrijgbaar. Of vraag naar een lunch ’to go’!

Reserveren hoeft niet, maar mag altijd als je zeker wilt zijn van een plekje. Reserveringen ontvangen we graag alleen telefonisch via 06-42320946, zodat we de wensen meteen kunnen bespreken. We zijn bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Proeverijtje zoet

Afsluiten met een toetje? Kies dan uit een van onze gebakjes op de counter of bestel een ‘proeverijtje zoet’, met verschillende kleine taartjes en gebakjes (€7,50 p.p. vanaf 2 personen).