Picknicken met ‘de Meiden’ & ‘Share by Fleur’

Met een prachtige zomer voor de boeg is er niets leukers dan het gras induiken met een heerlijk gevulde picknickmand! Onze manden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en perfect om te delen met familie, vrienden of collega’s. Neem de mand mee onderweg naar je vakantieadres of dagje uit. Ga het park in of je eigen tuin! Of zoek een heerlijke plek aan zee. Ook is de mand een perfect kraam of housewarming cadeau! Of gebruik hem voor een gezellige verjaardagslunch of brainstormsessie met collega’s.

Inhoud & Samenstelling

De picknickmand bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke middag in de zon! Je bestelt hem vanaf 2 personen en bepaalt zelf de samenstelling. Zo kun je kiezen voor een mand met wijn of sap. En iedere persoon kan zelf kiezen voor een lunch of borrel grazing box van ‘Share by Fleur’! Verder bevat de mand een heerlijk assortiment gebakjes en zoetigheden van de Meiden. Een vers afgebakken stokbrood met gezouten roomboter van Hoeksche Zuivel. ‘Nutty Meiden Granola’ met boeren yoghurt van Hoeksche Zuivel en een laagje homemade fruitjam of curd. En een fles plat of bruis water. Ook wegwerp bestek, servetten en glazen zitten al voor je in de mand. Voor kinderen is er een speciale ‘Kids’ variant met pancakes en fruit, een cupcake en een sapje!

Inclusief picknickmand

De prijs is inclusief een handgevlochten mand van palmblad met stoer leren hengsel, die je daarna lekker gebruikt voor het strand of de boodschappen. Of laat hem nog een keertje vullen voor een volgende picknick! Je ontvangt per twee personen een mand. Voor elke derde persoon, of als je liever je eigen mand meeneemt, ontvang je per persoon €5,- korting. Ook zijn de manden los verkrijgbaar in de winkel!

Afhalen

Picknickmanden kunnen afgehaald worden van woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Ga je picknicken op zondag? Dan bewaar je de inhoud thuis eenvoudig een nachtje in de koelkast en bak je het brood even af in de oven.

Bestellen

Bestellen kan tot 2 dagen van tevoren. Wil je bijvoorbeeld picknicken op zaterdag? Dan bestel je hem uiterlijk op donderdag. En omdat we het fijn vinden de exacte invulling van jouw mand persoonlijk te bespreken, is het alleen mogelijk om je bestelling telefonisch door te geven. Op zondag en maandag zijn we telefonisch niet bereikbaar, dus stuur ons alvast een mailtje als je voor woensdag een picknick wilt bestellen. We nemen dan op dinsdag telefonisch contact met je op. De mand is gebaseerd op 2 personen, maar je kunt de mand natuurlijk ook bestellen voor 3 of meer personen. Wil je voor een groep of zakelijk een picknick organiseren? Neem dan gerust contact op voor de maatwerkmogelijkheden!

Picknickmanden

Bekijk hier de verschillende picknickmanden! Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld extra drankjes bij bestellen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!
Picknickmand met wijn
€34.50
De mand is verkrijgbaar vanaf 2 personen en bevat: voor iedere persoon een eigen 'Share by Fleur' grazing box, naar keuze gevuld in 'lunch' of 'borrel' stijl. Vers afgebakken stokbrood met gezouten roomboter van Hoeksche Zuivel. 'Nutty Meiden Granola' met boeren yoghurt van Hoeksche Zuivel en een laagje homemade fruitjam of curd. Assortiment gebakjes en zoetigheden van de Meiden. Fles wijn (wit, rosé of rood) en een fles water (plat of bruis). Inclusief handgevlochten picknickmand, wegwerp bestek, servetten en glazen. Prijs per persoon.
Picknickmand met sap
€29.50
De mand is verkrijgbaar vanaf 2 personen en bevat: voor iedere persoon een eigen 'Share by Fleur' grazing box, naar keuze gevuld in 'lunch' of 'borrel' stijl. Vers afgebakken stokbrood met gezouten roomboter van Hoeksche Zuivel. 'Nutty Meiden Granola' met boeren yoghurt van Hoeksche Zuivel en een laagje homemade fruitjam of curd. Assortiment gebakjes en zoetigheden van de Meiden. Flesje appel-perensap en een fles water (plat of bruis). Inclusief handgevlochten picknickmand, wegwerp bestek, servetten en glazen. Prijs per persoon.
Picknick Kids
€14.50
Gaan er kinderen mee picknicken? Bestel dan de Picknick Kids. Deze bevat een Pancake Grazing Box van 'Share by Fleur', cupcake en flesje sap! Prijs per persoon.
Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo