Al jaren was het de droom om als moeder en dochter iedere dag samen in een open keuken alles uit te kunnen proberen waar we zin in hebben. Een verlengde van onze eigen keukens, waar we niet alleen voor onze familie, maar voor iedereen kunnen koken! Want samen zijn we het perfecte team. De één een voorliefde voor zoet en salades. De ander voor hartig en slow cooking.

Na jaren van sparren, testen en heel veel proeven hebben we onze eigen deli & bakery geopend. Een plek die voelt als thuis en waar we al onze passie en creativiteit in kwijt kunnen. Smaak staat daarbij voorop. Daarom maken we alles zelf, in kleine batches, zodat we ieder onderdeel alle aandacht kunnen geven. We werken samen met de mooiste lokale leveranciers en vinden het super leuk om in onze open keuken te laten zien hoe alles gemaakt wordt.

Hoewel de meeste patisserie Frans georiënteerd is, halen wij onze inspiratie vooral uit Engeland en Amerika. Het was in steden als Londen en New York waar we onze stijl en smaak verder ontwikkelden. Net als daar werken we voor ons gebak niet met slagroom en fondant, maar met luchtige botercrèmes, meringue, rijk gevulde cakes vol noten en specerijen, pure chocolade en frisse fruitvullingen. Klassiekers als Carrot of Hummingbird cake, Lemon Meringue Pie en Red Velvet Cake hebben allemaal hun weg gevonden naar onze kleine ‘bakery’ in Oud-Beijerland.

Daarnaast zijn we na een stage bij Ottolenghi in Londen op slag verliefd geworden op de Midden-Oosterse keuken. Zo is de Pistache Citroentaart met rozenwater en semolina niet meer weg te denken uit ons assortiment. En combineren we alledaagse ingrediënten met een vleugje Midden-Oosten, zoals de oranjebloesem in onze Sinaasappel Amandeltaart. Ook in onze hartige gerechten laten we ons graag door deze keuken inspireren!