Trouwen

Trouwen

Ook voor een bruiloft ben je bij ons aan het juiste adres! We maken graag een ontwerp op maat, waarbij we rekening houden met al jullie wensen. Vanwege de kleine opzet van ons bedrijf nemen we doorgaans niet langer dan een maand van tevoren bestellingen aan. Voor bruiloften kijken we graag of er een uitzondering mogelijk is, met een maximum van 3 maanden. Trouw je bijvoorbeeld in mei/juni 2023? Dan plannen we in februari/maart graag een (bel)afspraak in. Voor augustus/september 2023 kun je rond april/mei het best contact opnemen. Een indicatie van de mogelijkheden en prijzen vind je alvast op onze website. Alle taarten kunnen worden afgehaald in onze winkel, vaak ook al een dag van tevoren.

Aan de hand van jullie wensen en extra decoraties, zoals verse bloemen of bladgoud, maken we een voorstel op maat. Alle afgebeelde taarten zijn ter inspiratie en worden volledig gepersonaliseerd! Kijk voor alle beschikbare smaken onder assortiment. Een indicatie van de prijzen vind je hier.

Ook is het mogelijk een Sweet Table samen te stellen, met een divers assortiment taarten en gebakjes. Perfect voor een bruiloft in festival sfeer! Of combineer voor grotere gezelschappen een bruidstaart met bijpassende cupcakes.