In de winkel

In onze deli vind je een dagelijks wisselend assortiment om mee te nemen of lekker bij ons op te eten, zowel zoet als hartig! Schuif gezellig bij ons aan voor een kop koffie met iets lekkers of geniet van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn op het terras . Ook serveren we een tafel van de meiden, onze eigenwijze versie van een afternoon tea.

Op de counter

Iedere dag hebben we wisselend assortiment zoet op de counter, met verschillende cupcakes, mini cakes, punten taart, brownies, blondies en heel veel ander lekkers! Ieder seizoen heeft daarbij zijn eigen favorieten en iedere week is er wel iets nieuws te vinden uit de testkeuken. Alles is los per stuk af te halen of bestel van tevoren een gemengd assortiment gebakjes.

Uit de hartige keuken komen heerlijk verse soepen, homemade galettes, salades en andere hartige gerechtjes.

Het Hof

Onze winkel is gevestigd in het Hof, het leukste straatje van Oud-Beijerland! Geïnspireerd op de Londense Mews, vind je in het Hof unieke winkels met een heerlijk relaxte sfeer. En hoe gezellig is het om tijdens het winkelen lekker bij ons neer te ploffen met een kopje koffie of mooi glas wijn!