Feesttaarten

Heb je iets te vieren? Dan toveren we jouw favoriete taart graag om in een feestelijke drip cake en zorgen we ervoor dat de taart helemaal aansluit bij je wensen of (kinder)thema. Je kunt kiezen uit de smaken: Red Velvet, Vanille-Aardbei, Mango Passie, Framboos Witte Chocolade, Hummingbird (banaan-pecan), Speculaas, Chocolade, Carrot Spice, Nutella Hazelnoot, Chocolade Salted Caramel en Chocolade Framboos.

Kies voor een formaat van 12-16 punten of een maatje kleiner voor 6-8 punten. Voeg eventuele extra’s toe en stel zo je eigen taart samen! Voorbeelden vind je op onze Instagram en Facebookpagina @meidenvandekeuken of neem contact op voor een advies op maat!

[brm_restaurant_menu groups=”11″]

Naast onze standaard drip cakes is het ook mogelijk een extra hoge feesttaart te laten maken. Deze taarten bevatten een extra laag van jouw favoriete cake en worden volledig afgewerkt. Dat kan in een egale tint, maar ook met regenboog of aquarel effect! Deze taarten zijn helemaal compleet en verkrijgbaar in 3 formaten. Voeg net als bij de drip cakes verschillende extra’s toe, zoals chocolaatjes, verse bloemen, dierenfiguurtjes of een naamslinger.

[brm_restaurant_menu groups=”31″]

Voorbeelden

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden of check onze socials @meidenvandekeuken voor de nieuwste creaties!