Pasen!

Pasen

Deze Pasen voorzien we je van een volledig verzorgde brunch van de meiden! Ga voor een tafeltje vol lekkers met zowel hartige als zoete hapjes. Of bestel alleen het zoete proeverijtje. Ook is onze mini cupcake box er weer in een nieuwe Paas uitvoering en mogen ook onze Paas crunch bars natuurlijk niet op de brunchtafel ontbreken!

Afhalen kan op vrijdag 7 en zaterdag 8 april van 10:00-17:00. De brunch is alleen af te halen op zaterdag 8 april tussen 14:00-16:00. Bestellen kan t/m woensdag 5 april (of zolang de planning het toelaat).
Brunch van de Meiden!
€24.50
Brunch van de meiden met: Geroosterde zoete aardappelsoep met milde rode curry en dukkah. Parelcouscoussalade citroen vinaigrette, komkommer, munt, feta en amandel. Hummus met geroosterde groenten en dukkah. Whipped geitenkaas met zacht geroosterde tomaatjes, knoflook en oregano. Meergranen desembrood voor erbij (thuis af te bakken). 'Nutty’ meiden granola met bosbessenjam en boerenyoghurt. Proeverijtje zoet met diverse zoete hapjes (zie losse product voor omschrijving).

Prijs per persoon. Te bestellen per 2 personen of een veelvoud daarvan (zo verspillen we zo min mogelijk verpakkingen). Maar makkelijk te delen als je met een oneven aantal personen of met kinderen bent! Of voeg zelf nog iets lekkers toe! Tot en met 2de paasdag gekoeld te bewaren.
Paas Proeverijtje Zoet
€17.50
Box voor 2 personen (inbegrepen bij de brunch). Bevat: Orange Poppy Cake met sinaasappel, maanzaad, mascarpone en amandel. Red Velvet Mini Cupcake met meringue botercreme. Vanille Mini Cupcake met meringue botercreme. Key Lime Pie met limoencustard, speculooskoekbodem en Italiaanse meringue. Chocolade Mini Cupcake met caramel en chocoladeschaafsel. Cinnamon Bun Cake met kaneelsuikerglazuur. Paas Crunch Bar met speculoos, pretzels, pinda, witte en melkchocolade en krokante paaseitjes.
Mini Cupcake Box
€17.50
Box met 12 mini Paas cupcakes in 6 verschillende smaken: Red Velvet, Chocolade Caramel, Lemon Meringue, Lemon Blueberry, Vanille en Passievrucht Witte Chocolade.
Paas Crunch Bars
€13.50
Chocolade Bar met speculoos, pretzels, pinda, witte en melkchocolade. Gedecoreerd met dragee eitjes. Box van 4 stuks. Tip: Breek de Crunch Bars in kleine stukjes voor op de brunchtafel of snoep ze lekker bij de thee!
Best Restaurant Menu Plugin by PriceListo

Afhalen zoet & gebakjes

Vrijdag 7 april & zaterdag 8 april 10:00 tot 17:00

Afhalen brunch van de meiden

Zaterdag 8 april 14:00 – 16:00

Bestellen

Mogelijk t/m woensdag 5 april (of zolang de planning het toelaat).

In de winkel

Op 7 & 8 april staat ook de winkel in het teken van Pasen met veel gezellige Paas items op de counter. 

Bewaren

Al onze gebakjes kun je minstens 3 dagen in de koeling bewaren.

Contact

Bestellen kan via de telefoon, app, chat of mail met vermelding van je naam, telefoonnummer (en afhaaldag).