Assortiment

Bekijk hieronder een overzicht van ons assortiment taarten, mini cakes, cupcakes en gebakjes. Meer informatie over feesttaarten en andere maatwerk mogelijkheden vind je in een apart overzicht.

In onze keuken maken we alles op bestelling en volledig ‘from scratch’, zonder gebruik van kant-en-klare mixen. Daarnaast gebruiken we de mooiste ingrediënten van zoveel mogelijk lokale leveranciers. Zo zijn we heel blij om te kunnen werken met de boter, melk en room van Hoeksche Zuivel uit Maasdam. Worden onze eieren gelegd door de blije kippen van Eibaar in Den Bommel. En komen alle noten van het Oud-Beijerlandse bedrijf Nutamo. Ook werken wij met de prachtige bloemen van Bloemen in het Hof voor onder andere onze bruidstaarten.

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@meidenvandekeuken.nl of telefonisch op
06-53804188. Voor reguliere taarten en cakes vragen we om minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Bestellingen voor feesttaarten en ander maatwerk, ontvangen we het liefst minimaal 1 week van tevoren. Liever eerder bestellen? Dat mag natuurlijk altijd, zodat we alvast een plekje vrij kunnen houden. Toch last minute iets nodig? Informeer naar de mogelijkheden.