Bestellen

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@meidenvandekeuken.nl of bel 06-53804188. Voor reguliere taarten en gebakjes vragen we om minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Bestellingen voor feesttaarten of ander maatwerk, ontvangen we het liefst minimaal 1 week van tevoren. Liever eerder bestellen? Dat mag natuurlijk altijd, zodat we alvast een plekje vrij kunnen houden. Toch last minute iets nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ophalen en bezorgen

Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden van dinsdag tot en met zaterdag (maandag in overleg). In sommige gevallen is bezorging ook mogelijk.

Betaalmogelijkheden

Afrekenen kan middels een betaalverzoekje, overschrijving of contant. 

Wijzingen of annuleren

Een bestelling wijzigen of annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk, maar minimaal 3 dagen van tevoren, telefonisch aan ons door. 

Bewaartips

Al onze producten worden stuk voor stuk met de hand en alleen op bestelling gemaakt. Bewaren kan het best in de koelkast. We adviseren de taart altijd minimaal een uur van tevoren uit de koeling te halen, om op kamertemperatuur te komen. Ook zijn de meeste taarten geschikt om in te vriezen.