Bestellen

Bestellen

In de winkel vind je een dagelijks wisselend assortiment om mee te nemen of lekker bij ons op te eten. Wil je liever van tevoren iets bestellen? We ontvangen je bestelling dan het liefst telefonisch op 06-42320946 van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Of kom gezellig langs in de winkel. Lukt dat niet? Stuur dan een mailtje naar info@meidenvandekeuken.nl met je telefoonnummer en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Besteltermijn

Bestellen kan vanaf een maand en tot 2 dagen van tevoren (of bel even of er nog een gaatje is). Gaat het om een maatwerk (drip)taart of een grote bestelling? Neem dan het liefst een week van tevoren contact op, eerder mag altijd. Toch last minute iets nodig? Bel even voor de mogelijkheden.

Let op: Van 27 t/m 30 april zijn wij wegens de meivakantie gesloten.

Afhalen

Bestellingen kunnen tijdens openingstijden afgehaald worden van woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Cadeaubonnen

Geef nu ook een taartje cadeau met een Meiden van de Keuken cadeaubon. Deze zijn in de winkel te koop voor een zelf te bepalen bedrag.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Wijzingen of annuleren

Een bestelling wijzigen of annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk, maar minimaal 3 dagen van tevoren, telefonisch aan ons door. 

Bewaartips

Bewaren kan het best in de koelkast. Wel adviseren we de taart of gebakjes op tijd uit de koeling te halen, om op kamertemperatuur te komen. Ook zijn de meeste producten geschikt om in te vriezen.