Bestellen

Bestellen

In onze winkel vind je een dagelijks wisselend assortiment om mee te nemen of lekker bij ons op te eten. Wil je liever van tevoren iets bestellen? We ontvangen je bestelling dan het liefst telefonisch op 06-42320946 van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00. Of kom gezellig langs in de winkel. Lukt dat niet? Stuur dan een mailtje naar info@meidenvandekeuken.nl met je telefoonnummer en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Besteltermijn

Bestellen kan vanaf een maand en tot 2 dagen van tevoren (of bel even of er nog een gaatje is). Gaat het om een maatwerk (drip)taart of een grote bestelling? Dat kan tot een week van tevoren, maar eerder mag altijd. Toch last minute iets nodig? Bel even voor de mogelijkheden.

Let op: van 26 t/m 29 april zijn wij wegens de meivakantie een weekje gesloten.

Afhalen

Bestellingen kunnen tijdens openingstijden afgehaald worden van woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Cadeaubonnen

Geef nu ook een taartje of tafel van de meiden cadeau met een Meiden van de Keuken cadeaubon. Deze zijn in de winkel te koop voor een zelf te bepalen bedrag.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons pinnen, contant betalen of je cadeaubon inwisselen. Een zakelijke factuur ontvangen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wijzingen of annuleren

Een bestelling wijzigen of annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk, maar minimaal 2 dagen van tevoren, telefonisch aan ons door.

Bewaartips

Al onze taarten blijven gekoeld minstens 3 dagen goed. Wel adviseren we de taart of gebakjes op tijd uit de koeling te halen, om op kamertemperatuur te komen. Ook zijn de meeste producten geschikt om in te vriezen. Vraag in de winkel gerust naar de specifieke bewaartips voor jouw bestelling.