Bestellen

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@meidenvandekeuken.nl of bel 06-53804188. Voor reguliere taarten en gebakjes vragen we om minimaal 2 dagen van tevoren te bestellen. Bestellingen voor feesttaarten of ander maatwerk, ontvangen we het liefst minimaal 1 week van tevoren. Liever eerder bestellen? Dat mag natuurlijk altijd, zodat we alvast een plekje vrij kunnen houden. Toch last minute iets nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ophalen en bezorgen

Bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden van dinsdag tot en met zaterdag (maandag in overleg). In sommige gevallen is bezorging ook mogelijk.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons pinnen of contant betalen. Voor sommige gelegenheden, zoals bruiloften en events, vragen we om een vooruitbetaling.

Wijzingen of annuleren

Een bestelling wijzigen of annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk, maar minimaal 3 dagen van tevoren, telefonisch aan ons door. 

Bewaartips

Al onze producten worden stuk voor stuk met de hand en alleen op bestelling gemaakt. Bewaren kan het best in de koelkast. We adviseren de taart altijd minimaal een paar uur van tevoren uit de koeling te halen, om op kamertemperatuur te komen. Ook zijn de meeste taarten geschikt om in te vriezen.  

Vervoer

Kom je bestelling bij voorkeur met de auto ophalen en zet de doos op een vlak stuk in de auto, zoals de achterbak of voetruimte. Vanwege het gewicht en het stevige taartplateau hoef je er niet bang voor te zijn dat de taart omvalt. Uiteraard is het (zeker bij stapeltaarten) wel belangrijk om voorzichtig te rijden.