Bestellen

In onze winkel vind je een dagelijks wisselend assortiment om mee te nemen of lekker bij ons op te eten. Wil je liever van tevoren iets bestellen? Geef je bestelling dan telefonisch door via 06-42320946. We zijn bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00. Of kom gezellig langs in de winkel!

Besteltermijn

Bestellen kan vanaf een maand en tot uiterlijk 2 dagen van tevoren en graag alleen telefonisch, zodat we de wensen meteen kunnen bespreken. Dit is zo lang de planning het toelaat, want zeker de weekenden kunnen eerder vol zijn. Langer van tevoren bestellen mag dus altijd. Vanaf de 1e van de maand openen wij onze agenda voor de daaropvolgende maand. Vanaf 1 november is het bijvoorbeeld mogelijk te bestellen voor december. Toch last minute iets nodig? Bel even voor de mogelijkheden.

Afhalen

Bestellingen kunnen tijdens openingstijden afgehaald worden van woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Vanwege de kleine opzet van onze winkel hebben wij helaas geen mogelijkheden om te bezorgen.

Cadeaubonnen

Geef ook een taartje of tafel van de meiden cadeau met een Meiden van de Keuken cadeaubon. Deze zijn in de winkel te koop voor een zelf te bepalen bedrag.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons pinnen, contant betalen of je cadeaubon inwisselen. Een zakelijke factuur ontvangen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wijzingen of annuleren

Een bestelling wijzigen of annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk, maar minimaal 2 dagen van tevoren, telefonisch aan ons door.

Bewaartips

Al onze taarten blijven gekoeld minstens 3 dagen goed. Wel adviseren we de taart of gebakjes op tijd uit de koeling te halen, om op kamertemperatuur te komen. Ook zijn de meeste producten geschikt om in te vriezen. Vraag in de winkel gerust naar de specifieke bewaartips voor jouw bestelling.