Tafel van de meiden

Kom gezellig aan tafel bij de meiden! Met een tafel vol zoete én hartige favorieten, wordt aanschuiven in onze kleine huiskamer pas echt leuk. Kiezen hoeft niet meer en met een bonte variatie aan hapjes en gebakjes geniet je de hele middag van al het lekkers uit de keuken van de meiden.

Inhoud & Samenstelling

Wat er op tafel komt is altijd een verrassing, afhankelijk van wat er die dag in de oven of op het fornuis staat. Denk bijvoorbeeld aan verschillende mini gebakjes en taart, een huisgemaakt soepje, yoghurt met ‘Nutty Meiden Granola’, stoere sandwiches, hartige plaattaart en een kleine salade. Ook wordt de tafel onbeperkt voorzien van thee en tafelwater of een kopje koffie. Of maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels!

Voor iedere gelegenheid

Je reserveert de tafel al vanaf 2 personen, dus perfect voor een middagje bijkletsen met vrienden of een romantische date. Maar de tafel is ook een heerlijk excuus voor een middagje brainstormen met collega’s, het vieren van een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, zoals een babyshower of vrijgezellenfeestje.

Prijs

De tafel van de meiden kost €24,50 per persoon, inclusief tafelwater en onbeperkt thee of een kopje koffie. Of €29,50 per persoon inclusief een feestelijk glaasje bubbels.

Reserveren

Reserveer de tafel uiterlijk 2 dagen van tevoren en het liefst telefonisch. Wil je voor woensdag reserveren? Stuur ons op zondag of maandag dan gerust een berichtje. Wegens de verplichte sluitingstijd van 17:00 uur hebben we tijdelijk twee momenten op de dag waarvoor gereserveerd kan worden. Aanschuiven kan van 12:00-14:30 uur of 14:30-17:00 op op woensdag en donderdag. En van 13:00-15:00 of 15:00-17:00 uur op vrijdag en zaterdag. Wil je voor een groep of zakelijk een tafel van de meiden reserveren? Neem dan contact op voor de maatwerkmogelijkheden.

To Go

Wil je thuis aan tafel met de meiden? De tafel is ook ‘to go’ verkrijgbaar. Neem het liefst telefonisch contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!