Tafel van de meiden

Kom gezellig aan tafel bij de meiden! Met een tafel vol zoete én hartige favorieten, wordt aanschuiven in onze kleine huiskamer pas echt leuk. Kiezen hoeft niet meer en met een bonte variatie aan hapjes en gebakjes geniet je de hele middag van al het lekkers uit de keuken van de meiden.

Inhoud & Samenstelling

Wat er op tafel komt is altijd een verrassing, afhankelijk van wat er die dag in de oven of op het fornuis staat. Denk bijvoorbeeld aan verschillende mini gebakjes en taart, een huisgemaakt soepje, yoghurt met ‘Nutty Meiden Granola’, stoere sandwiches, hartige plaattaart en een kleine salade. Ook wordt de tafel onbeperkt voorzien van thee en tafelwater of een kopje koffie. Of maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels!

Voor iedere gelegenheid

Je reserveert de tafel al vanaf 2 personen, dus perfect voor een middagje bijkletsen met vrienden of een romantische date. Maar de tafel is ook een heerlijk excuus voor een middagje brainstormen met collega’s, het vieren van een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, zoals een babyshower of vrijgezellenfeestje.

Prijs

De tafel van de meiden kost €24,50 per persoon, inclusief tafelwater en onbeperkt thee. Of €29,50 per persoon inclusief een feestelijk glaasje bubbels.

Reserveren

Reserveer de tafel uiterlijk 2 dagen van tevoren en het liefst telefonisch. Wil je voor woensdag reserveren? Stuur ons op zondag of maandag dan gerust een berichtje. Aanschuiven kan van 12:00-15:00 uur of vanaf 15:00 tot gezellig op op woensdag en donderdag. En van 13:00-15:00 of vanaf 15:15 tot gezellig uur op vrijdag en zaterdag. Wil je voor een groep of zakelijk een tafel van de meiden reserveren? Neem dan contact op voor de maatwerkmogelijkheden.

Vanaf 5 oktober is het tafeltje van de meiden alleen van 14:30 tot ca. 17:00 te reserveren. Van 12:00 tot 14:30 schuif je dan, ook zonder reservering, gezellig aan voor een lunch van de meiden! Een wisselend assortiment kleine gerechtjes, waarmee je zelf een 12-uurtje samenstelt. Wil je er net als bij het tafeltje van de meiden echt een feest van maken? Bestel dan het ‘proeverijtje zoet’ als toetje! Reserveren voor de lunch kan uiteraard ook. Meer info volgt binnenkort!

Let op: de zaterdagen zijn ontzettend druk, maar op woensdag t/m vrijdag hebben we vaak nog wel een plekje. Reserveren kan vanaf een maand van tevoren (voor oktober reserveer je bijvoorbeeld vanaf 1 september).

To Go

Heb je thuis iets te vieren of zoek je iets lekkers voor onderweg? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een ‘tafeltje van de meiden’ to go! Zo hoef je thuis niet meer de keuken in en hoef je alleen je mooiste servies uit de kast te halen. Alles wordt netjes in doosjes en bakjes verpakt, om thuis over kleine kopjes en schaaltjes te verdelen. Gebakjes en taartjes presenteer je het leukst op etagères of een mooie taartschaal!

Bestellen kan vanaf 4 personen (of in overleg) voor €24,50 per persoon. Neem het liefst telefonisch contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Picknick

Vier je het feestje niet thuis maar onderweg? Bestel dan de ‘picknick’ variant van ons ‘tafeltje van de meiden’. Handig verpakt, inclusief bestek en servetten. Ideaal voor in het park, op het strand of gewoon lekker in je eigen tuin! Inclusief een flesje homemade iced tea per persoon!