Tafel van de meiden

De tafel van de meiden is onze eigenwijze versie van een afternoon tea. Met een tafel vol zoete én hartige favorieten, wordt aanschuiven in onze kleine huiskamer pas echt leuk. Kiezen hoeft niet meer en met een bonte variatie aan hapjes en gebakjes geniet je de hele middag van al het lekkers uit de keuken van de meiden.

Inhoud & Samenstelling

Wat er op tafel komt is altijd een verrassing, afhankelijk van wat er die dag in de oven of op het fornuis staat. Denk aan verschillende mini gebakjes en taart, een huisgemaakt soepje, stoere sandwiches, hartige plaattaart en een kleine salade. Ook wordt de tafel onbeperkt voorzien van thee en tafelwater. Of maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels!

Voor iedere gelegenheid

Je kunt de tafel van 2 tot maximaal 8 personen reserveren, dus perfect voor een middagje bijkletsen met vrienden of een romantische date. Maar de tafel is ook een heerlijk excuus voor een middagje brainstormen met collega’s, het vieren van een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, zoals een babyshower of vrijgezellenfeestje.

Prijs

De tafel van de meiden kost €27,50 per persoon, inclusief tafelwater en onbeperkt thee. Of bestel er een feestelijk glaasje bubbels bij!

Reserveren

Reserveren kan vanaf een maand van tevoren (vanaf 1 mei reserveer je bijvoorbeeld voor juni) en tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. Reserveringen ontvangen we graag alleen telefonisch via 06-42320946, zodat we de wensen meteen kunnen bespreken. We zijn bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 (op dinsdag reserveren voor woensdag is geen enkel probleem). Aanschuiven kan van woensdag tot en met zaterdag vanaf 14:45.

Liever eerder aanschuiven? Van 12:00 tot 14:30 ben je welkom voor een lunch van de meiden! Wil je er net als bij het tafeltje van de meiden echt een feest van maken? Bestel dan het ‘proeverijtje zoet’ als toetje!

Onze maximale groepsgrootte is 6-8 personen. Wil je voor een grotere groep of zakelijk een tafel van de meiden serveren? Vraag dan naar onze to go/catering mogelijkheden om af te halen.

To Go

Heb je thuis iets te vieren of zoek je iets lekkers voor onderweg? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een ‘tafeltje van de meiden’ to go! Zo hoef je thuis niet meer de keuken in en hoef je alleen je mooiste servies uit de kast te halen. Alles wordt netjes in doosjes en bakjes verpakt, om thuis over kleine kopjes en schaaltjes te verdelen. Gebakjes en taartjes presenteer je het leukst op etagères of een mooie taartschaal! 

Bestellen kan vanaf 4 personen (of in overleg) voor €24,50 per persoon. Neem het liefst telefonisch contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Picknick

Vier je het feestje niet thuis maar onderweg? Bestel dan de ‘picknick’ variant van ons ‘tafeltje van de meiden’. Handig verpakt, inclusief bestek en servetten. Ideaal voor in het park, op het strand of gewoon lekker in je eigen tuin! Inclusief een flesje homemade iced tea per persoon!